Carla’s Dreams, concert in Club NOA din Cluj, in 25 noiembrie

Unul dintre ce mai in voga artisti ai momentului, Carla’s Dreams, va sustine un concert vineri seara, 25 noiembrie, in club NOA din Cluj-Napoca.

Carla’s Dreams este o formație muzicală din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocaliști și compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă și engleză. Înființată în orașul Chișinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop.

În martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa – P.O.H.U.I (http://bit.do/POHUI) în colaborare cu interpreta din România, INNA. Trupa se evidențiază de alți artiști autohtoni prin folosirea unui argou personalizat, texte despre realitățile vieții cotidiene și folosirea mai multor stiluri muzicale.

În septembrie 2016 Carla’s Dreams câștigă Premiile Media Music Awards la șapte categorii, printre care „Best Group” și „Cea mai difuzată melodie” – Te rog

Preț bilete:

● Special ticket 30 lei – Aceste biletele se pot achizitiona de la Club N.O.A., din data de 17.11.2016, ora 21:00 *Numarul lor este limitat.
● Pre-sale ticket 50 lei – Aceste biletele se găsesc la Iulius Mall, online pe www.eventim.ro si la Club N.O.A. din data de 17.11.2016 pana in 24.11.2016 *Numarul lor este limitat.

Rezervări la 0748 290 090. Vezi termenii și condițiile.
Accesul este permis doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.

carlas-dreams-noa-cluj

Resident DJ: Carlos / Rise and Shine / Mihai V
Host : Mc Lucas The Entertainer
Light Jockey: Alpar Shineman
Video Effects: Luciano
Show dance: NOA’S ANGELS and Special Guests

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.