Carmangeria Halal – locație rebranduită și produse din fermă proprie (P)

Carmangeria Halal anunță rebrandingul locației de pe strada Louis Pasteur nr.73 din cartierul Zorilor, Cluj-Napoca. Designul nou al locație vine cu o structură de vânzare ce permite afișajul mai mult produse, păstrând gustul autentic arăbesc.

Clienții sunt așteptați cu produse proaspete și semipreparate din vită, oaie, pui, curcan, rață, gâscă sau produse din zona gourmet mediterranean. În plus, clienții vor găsi și carne maturată de vită black angus, atât uscată cât și umedă.

Ca și noutate: Produsele Carmanegeriei Halal provin din ferma proprie de vită și oaie, de la ferma Green Farmsel care numară 1000 de capete de vita Black Angus.

„Ne mândrim că produsele noastre precum vită și oaie vin de la producători locali din Transilvania, ceea ce garantează că produsele sunt proaspete și de cea mai bună calitate. Pentru fanii Black Angus, ferma Green Farmsel din județul Cluj, este principalul nostru provider, având un efectiv de 1000 de capete de vită. Vorbim deci de produse de cea mai înaltă calitate, care se regăsesc în locația noastră. Vă așteptăm cu drag în carmangerie sau puteți comanda produsele noastre pe platformele online, Glovo, Tazz, Bolt, Bringo și aplicatia noastră disponibilă pe site- ul greenfarmsel.ro„, a declarat Ovidiu Istrate, General  Manager, Carmangerie Halal.

Clujenii sunt așteptați cu oferte săptămânale de 20% la 2-3 articole din zona de larg consum, fiind așteptați să își lărgească astfel orizonturile culinare prin produse recunoscute internațional.

Tombolă specială cu premii delicioase

În perioada 21 ianuarie- 3 februarie 2022, orice cumpărătură îți poate aduce unul din cele 3 premii delicioase.

Cumpără orice produs din carmangerie și completează talonul de concurs și depune-l în urna din locație. Pe 4 februarie 2022, urmărește extragerea LIVE pe pagina de facebook, pentru a afla dacă ești printre norocoși.

PREMII:

1 Pachet Pui/ Curcan în valoare de 159 lei compus din :

piept de pui file- 2 kg

piept curcan-1,5 kg

pulpe întregi- 1.4 kg

cârnați arăbești-1.5kg

aripioare marinate-1.2kg

1 Pachet berbecuț în valoare de 249 lei compus din:

pulpă spate cu OS- 2.3kg/ 1 buc

cotlete berbecuț- 1.5 kg porționate

acadele berbecuț- 5 buc/1 kg

pastramă oaie- 1.2kg

1 Pachet mânzat în valoare de 219 lei compus din:

rasol mânzat cu os -1.5kg/3.4 buc

pulpă mânzat- 1.5 kg

antricot mânzat-3 buc/1kg

sujuk cârnați picanți vită/ oaie

Pentru a fii la curent cu noutățile și ofertele Carmangeriei Halal, vă invităm să ne urmăriți pagina de facebook și Instagram.

Veți gasi produsele Carmangeriei Halal în magazinul de prezentare din cartierul Zorilor, pe platformele online, Glovo, Tazz, Bolt, Bringo și aplicatia noastră disponibilă pe site- ul greenfarmsel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.