Câștigătorul marelui premiu al loteriei de Paște va intra în posesia premiului

Marele premiu al loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!” i-a revenit unui domn din Cluj-Napoca. Tragerea la sorţi a avut loc în prezenţa publicului, pe 11 aprilie, ora 12.00 PM, în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.

Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus-1

Cumpărăturile din Polus Center i-au adus domului Săpun Daniel, în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, marele premiu al loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”.

Fericitul câştigător al super autoturismului de oraș Opel Adam Glam, a fost desemnat în urma tragerii la sorţi ce a avut loc în data de 11 aprilie, ora 12.00 PM, în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.

Predarea premiului va avea loc joi, 23 aprilie 2015, de la ora 11.00 AM în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.

În cadrul loteriei „Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus!”, ce a avut loc la Polus Center în perioada 20 martie – 10 aprilie (ora 10.00 PM), toţi cei ce care au facut cumpărături în valoare minimă de 100 de lei din orice magazin din incinta Polus Center, au avut şansa de a câştiga pe lângă marele premiu, sute de premii instant oferite de către partenerii centrului comercial: QuickMobile, Pietra, Musse, Reserved, Nomasvello, Sensiblu, LEGO, Home Sweet Home – Gitfs, Happy Park, Trenulețul Veseliei, Gatta, Nobila Casa, Lee Cooper, Timeout, Kenvelo, Poema, Nemira, Wasabi Sushi, Bigotti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.