Cât costă cazarea unei „Vacanţe la ţară”

viata la taraCei care vor să petreacă o vacanță la țară, în cadrul unei pensiuni, în această toamnă, pot beneficia de tarife speciale, prin programul „Vacanţe la ţară”. Organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) România, programul s-a reluat anul acesta începând cu 15 septembrie.

Astfel, tariful pentru cinci nopți de cazare, cu mic dejun pentru pensiunile de 2 margarete este de 175 lei/persoană, pentru cele de 3 și 4 margarete, de 225 lei/persoană, iar pentru pensiunile de 5 margarete tariful ajunge la 290 de lei/persoană.

Programul „Vacanţe la ţară” se desfășoară în perioada 15 septembrie 2013 – 25 octombrie, aceasta fiind cea de-a XXI-a ediţie.

„Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti, turişti care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta”, se arată într-un comunicat al ANTREC.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.