Catalin Botezatu la Balul Operei 2014! Designerul va prezenta o colecţie de 45 de ţinute de inspiraţie rusească la Balul Operei

Designerul Cătălin Botezatu a anunţat că va prezenta, sâmbătă, la Balul Operei din Cluj-Napoca, o colecţie formata din 45 de ţinute de inspiraţie rusească, concepţia show-ului aparţinându-i în totalitate, „de la pantofi la accesorii, coafuri, machiaj, muzică”.

catalin botezatu

„Vin cu un plus de fashion la cea de-a XIX-a ediţie a Balului Operei, eveniment care va avea o tendinţă către Rusia. De aceea, voi veni cu o colecţie Rusia, de inspiraţie rusească. Vor fi 45 de ţinute, va fi un adevărat show, vor fi coafuri sofisticate. Eu desenez tot, de la pantofi la accesorii, coafuri, machiaj, muzică, totul e marca Cătălin Botezatu. Este un melanj adaptat balului şi motivului Rusia, vor fi 25 de ţinute noi, restul vor fi selecţii, va fi un regal de fashion”, a spus designerul.

Producătorul Balului Operei, Matei Miko, a declarat, la rândul său, în aceeaşi conferinţă de presă, că Balul Operei este un eveniment unic, de impact naţional.

„Propunem un eveniment unic în România, de impact naţional, o gală dedicată valorilor româneşti şi a preţuirii faţă de românii care ne fac cinste, precum şi a perpetuării unui perimetru select care să prilejuiască, an de an, întâlnirea personalităţilor marcante a vieţii economice, culturale şi politice”, a spus Miko.

„Va urma tradiţionala decernare a trofeelor Lya Hubic şi a premiului Mecena. După o pauză de şampanie şi un recital susţinut de Natalia Barbu, seara va continua cu un moment specific al balului, dedicat artei costumului şi va oferi un regal de modă prezentat de Cătălin Botezatu, precum şi decernarea trofeului Moda Cum Laude. Vor concerta Petre Geambaşu Show Band, cu solistele Doina Spătaru, Anca Ţurcaşiu, Marcela Scripcaru, Elena Niciu, iar seara se va încheia cu marele bufet al Balului Operei”, a subliniat Matei Miko.

Miko a declarat că, duminică, în cea de-a doua seară a Balului Operei, va avea loc gala laureaţilor, dedicată personalităţilor premiate în cadrul ediţiilor anterioare şi care va debuta cu decernarea titlului şi medaliei „Senior al Cetăţii” şi a medaliei „Emblemă de Cluj”.

„Seara va continua cu un concert susţinut de virtuozul naist, compozitor şi dirijor Nicolae Voiculeţ în memoria Mariei Tănase”, a spus producătorul Balului Operei.

Balul Operei va avea loc in acest weekend, la Opera Nationala, incepand cu ora 18:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.