Câți bani a câștigat ZANNI la Survivor România 2021! Faimosul plătește o adevărată avere statului român

Finala Survivor România 2021 a fost câștigată de ZANNI și a intrat, astfel, în posesia trofeului și a marelui premiu în valoare de 250.000 de lei pus în joc de producătorii reality-show-ului, bani care vor fi impozitați, conform legii.

După șase luni petrecute în sălbăticia din Republica Dominicană, Zanni a reușit, la votul publicului, să câștige Survivor România 2021 și să pună mâna pe o sumă de bani impresionantă, aproximativ 50.000 de euro, adică marele premiu.

Zanni a fost singurul concurent din finala Survivor România 2021care a concurat încă de la starul emisiunii, adică de la începutul lunii ianuarie, iar acest lucru l-a făcut, așa cum era și de așteptat, să câștige bani serioși.

Astfel, conform informațiilor FANATIK, Zanni a fost plătit pentru fiecare săptămână din concurs, contractul lui ajungând la o valoare impresionantă de-a lungul celor șase luni – 27 de săptămâni mai exact – petrecute în Republica Dominicană.

Iar cum săptămânal Zanni încasa 1.800 de euro, adică aproximativ 8.800 de lei, după cele șase luni de Survivor, Faimosul a ajuns să câștige peste 238.000 de lei.

La această sumă se adaugă, în fapt, și marele premiu de la Survivor România 2021, în valoare de 250.000 de lei, cea ce înseamnă că Zanni ajunge la un total de aproape jumătate de milion de lei.

Ceea ce e însă demn de precizat este că premiul câștigat de Zanni, la Survivor România 2021, va fi impozitat de statul român, conform legii, sumele încasate fiind, de fapt, sume brute.

Potrivit legislației în vigoare în România, din suma aproximativă de 488.000 (doar premiile sub 600 de lei nu sunt impozabile) se scad 600 de lei, iar din venitul net dobândit ulterior se reține 10%.

Câți bani îi rămân lui Zanni după impozitare?

Iar calculele cu privire la impozitul pe care Zanni va fi nevoit să în  dea statului român arată că Faimosul va fi mai sărac cu peste 48.750 de lei, ei încasând, de fapt, puțin peste 438.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.