Ce cărți poți cumpăra acum la reducere din librăria online Bookzone?

Dacă ești un cititor pasionat, cu siguranţă cauţi cele mai bune titluri pe care să le găseşti la reducere, iar în librăria online Bookzone le vei găsi pe cele mai interesante dintre ele. Îţi prezentăm două cărţi foarte populare care au atras numeroşi cititori şi care au făcut valuri încă de la apariţie, dar lista nu se opreşte la cele două şi pe site-ul librăriei poţi găsi mai multe cărţi care să îţi atragă atenţia.

Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste – de Julia Quinn

Cartea Bridgerton. Lui Sir Phillip, cu dragoste – de Julia Quinn prezintă personajul cunoscut deja din această serie, pe Eloise, o femeie decisă să trăiască singura doar pentru că niciun bărbat nu pare să fie ceea ce trebuie. Atunci când buna ei prietenă Penelope se căsătoreşte, ea îşi schimba această părere şi îşi doreşte să găsească o persoană alături de care să îmbătrânească, acordându-i atenţie lui Sir Phillip, care vine însoţit şi de o poveste tristă, ce îi afectează întreaga viaţă. Phillip este diferit de tot ceea ce spera ea să găsească, având în spate o poveste tragică ce îl face nesigur pe el şi introvertit, fiind la polul opus faţă de frumoasă şi efervescenta Eloise. În final, cei doi se dovedesc a fi perfecţi unul pentru celălalt iar Eloise ajunge să îşi iubească soţul. Această carte este cu siguranţă ideală pentru cei care vor să combine umorul cu scenele romantice, acţiunea şi complexitatea plotului. Acesta este şi motivul pentru care această carte a fost apreciată de un număr foarte mare de cititori.

Povestea mea. Adaptată pentru tinerii cititori – Michelle Obama

Povestea mea. Adaptată pentru tinerii cititori – Michelle Obama este o autobiografie publicată de New York Times care şi-a câştigat pe bună dreptate titlul de bestseller şi care a apărut în librării şi într-o variantă special adaptată pentru citiorii tineri şi anume în varianta rezumată. Michelle Robinson îşi spune povestea încă de la naşterea într-o familie modestă şi până când a devenit Michelle Obama.

În copilărie alături de fratele său mai mare a locuit în acelaşi dormitor în casa mătuşii sale iar părinţii lor şi-au direcţionat toată energia către copiii lor. Tatăl ei a învăţat-o să fie muncitoare şi să îşi respecte mereu cuvântul dat. Cu toate că a fost ataşată de familie viaţa a dus-o pe Michelle departe de casă şi datorită atenţiei cu care şi-a urmat planurile şi din dorinţa de a avea o viaţă cât mai bună Michelle a plecat din Chicago şi a urmat facultatea la Princeton. Acolo a aflat cum este de fapt să fie singură femeie de culoare din toţi cei prezenţi. A terminat facultatea la Harvard şi după ce a absolvit s-a întors în Chicago unde a devenit un avocat de mare succes. Planurile sale s-au schimbat în momentul în care l-a întâlnit pe fostul preşedinte al statelor unire Barack Obama cu care s-a căsătorit.

Volumul pentru tineri este o relatare cât mai sincerca şi fascinantă a vieţii sale, condusă de propriul exemplu pe care îl oferă cititorilor.

Cele două cărţi sunt disponibile în librăria Bookzone la reducere iar atunci când vrei să pui mai multe tilturi în coş, vei putea beneficia şi de transport gratuit iar cărţile tale preferate vor ajunge la tine fără să fie nevoie să depui efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.