Cea mai de succes artistă din România, Inna, la Cluj: „UNTOLD este cel mai mare festival la care îmi doresc să cânt în fiecare an”. Artista a anunțat o colaborare cu un DJ internațional

Una dintre cele mai de succes artiste românce, Inna, a concertat în fața a zeci de mii de oameni în prima zi a festivalului UNTOLD, iar aceasta a participat la o conferință de presă. Aceasta a răspuns întrebărilor jurnaliștilor și a anunțat o colaborare cu un DJ internațional, dar și cu rapperul român Deliric.

„A fost extraordinar, mă simt bine de fiecare dată când cânt la mine în țară și cred că UNTOLD este cel mai mare festival la care îmi doresc să cânt de fiecare dată, în fiecare an și îmi doresc să fiu invitată. A fost o plăcere și fără să exagerez mi se pare că publicul din anul acesta a fost cel mai tare. Au fost mai mulți decât anul trecut, au fost mai energici și sperăm că anul viitor vor fi și mai mulți decât anul acesta”, a declarat Inna în cadrul unei conferințe de presă la UNTOLD.

Colaborare cu DJ-ul australian Timmy Trumpet

„Mă pregătesc înainte de toate concertele la fel, dar mie îmi plac foarte mult festivalurile, fiind în partea asta de EDM (Electro Dance Music), îmi place publicul mai mult acolo, îmi place muzica.

Pregătesc o colaborare cu un DJ pe care nu știu dacă îl avem anul acesta la UNTOLD, dar cu siguranță l-am avut anii trecuți. Se numește Timmy Trumpet și e o piesă foarte tare”, a mai precizat aceasta.

„M-a influențat foarte mult UNTOLD, este unul dintre cele mai mari festivaluri la care am fost vreodată”

„UNTOLD este încă unul dintre cele mai mari festivaluri la care am fost vreodată, chiar dacă am fost anul acesta pentru prima dată la Tomorrowland, UNTOLD rămâne acolo în top, foarte comparabil, public extraordinar, artiști extraordinari care vin aici. M-a influențat foarte mult UNTOLD și o să mă influențeze atâta timp cât o să îl avem și ne dorim să îl avem, să venim aici în fiecare vară, în luna august.

Fiecare festival și fiecare eveniment mă influențează, evenimentele acestea mari în care poți să vezi energia dintre artiști. Pe mine mă bucură foarte mult toată socializarea care se întâmplă în spatele scenei, voi nu vedeți că noi ne întâlnim, vorbim, ne împrietenim și facem colaborări minunate”, a mai precizat artista.

„Îmi doresc să am mai mult timă să stau în studio și să scriu muzică, să fac muzică pentru mine și mi-aș dori să compun o piesă pentru un artist internațional de talie mare, ceva mai mare decât Inna. Îmi place foarte mult să stau în studio să scriu, dar călătorind foarte mult, chiar și acum merg la un festival în Estonia, apoi în Finlanda, nu prea am timp să scriu. Dar asta îmi doresc cel mai mult, să scriu din ce în ce mai multă muzică pentru că este minunat, e ceva incomparabil.

Cred că showbiz-ul românesc și nu neapărat cel românesc, dar vorbim de showbiz în general este în funcție de interesul pe care ți-l dai și în funcție de capacitatea de a te adapta la ce este nou. Nu mi se pare că este într-o inevoluție, dimpotrivă mi se pare că a evoluat foarte mult muzica pe plan internațional și muzica românească a evoluat foarte mult, platformele ne ajută foarte mult să lansăm muzică, să ne exprimăm, în momentul de față nu mai contează dacă ai o piesă care este hit sau nu este hit, ci că este ascultată și că ai fanii tăi acolo pe spotify sau pe youtube și cânți pentru ei, indiferent cât de mulți sunt, dar sunt fanii tăi și ei te-au adus acolo. E minunat ce se întâmplă în industria muzicală. Nu consider că este nimic nasol, e numai de bine„, a mai declarat Inna.

Urmează o colaborare cu Deliric pe plan muzical

„Pregătim ceva, mai mult de o piesă, un material care va fi ceva deosebit, dar pentru că amândoi suntem foarte pretențioși o să mai dureze, nu ne întrebați când”, a susținut aceasta.

VIDEO

Inna a urcat pe scena principală a ediției a 7-a a festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca și a interpretat atât hiturile celebre românești și internaționale, dar și piese mai noi. Aceasta a coborât de pe scenă la un moment dat și a dat mâna cu fanii din primul rând, iar la final a fluturat steagul României pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.