Cei mai buni jucători de Poker europeni

Am vorbit foarte mult despre Poker și despre cât de important este ca în cadrul acestui sport să fii foarte atent la toate aspectele decisive ce țin de comportament, deciziile pe care le iei în funcție de rundă și cum vei putea să recunoști în mod real șansele de câștig pe care le ai. Din fericire, pentru cei care nu au ajuns încă la un nivel profesionist, în mediul online există foarte multe cursuri și oameni care au atins succesul suprem în Poker și te pot ajuta și pe tine să înțelegi cum funcționează acest joc sau care sunt elementele cele mai importante de care trebuie să ții cont în mijlocul unui turneu. Acestea fiind spuse, pentru a putea începe să culegi doar informațiile cu adevărat importante, iată caer sunt cei mai buni jucători de Poker din Europa!

Christoph Vogelsang

Probabil că în acest articol vei vedea foarte multe nume ale celor mai buni jucători de Poker, dar cu siguranță acesta nu este un dezavantaj. Un bonus casino mai găsești, dar indicații și detalii despre strategia de joc aplicată de către fiecare jucător de top, sigur nu vei mai apuca să înveți. La prima vedere, Christoph Vogelsang este un tip de statură medie, slab, foarte concentrat și care a reușit să acumuleze o avere de peste 27 de milioane de dolari din Poker, din 2010 și până acum. Christoph trăiește în Londra, iar cariera sa de jucător de Poker nu a ezitat să îl motiveze să înceapă să joace.

De la intrări la mese cu 10 dolari, lui Christoph i-au trebuit doar câteva săptămâni pentru a ajunge să joace la turnee de 5000 de dolari în mediul online. Totul a continuat să escaladeze, Christoph fiind un jucător foarte bun de poker. În 2013, acesta a reușit să obțină locul trei plecând acasă cu nici mai mult nici mai puțin de 621.321 dolari. La doar un an după, a considerat că este timpul să participe la WSOP Big One. Și aici a ieșit pe locul 3, dar de data aceasta a plecat acasă cu 4.4 milioane de dolari. Anul 2017 a mai băgat în contul lui Cristoph 6 milioane de dolari, iar noi îl vedem ca pe unul dintre cei care a avut cele mai bune creșteri organice din industria de Poker.

Fedor Holz

Trecem la Fedor Holz, cu o avere de peste 33 de milioane de dolari, el este și printre cei mai bogați jucători de poker din lume. S-a născut în Saarbrucken, Germania, dar acum își duce traiul în Austria, Vienna. A studiat informatica, dar acea latură mult mai inovativă care transforma algoritmi în informații mult mai simplu de folosit și înțeles pentru oameni. După ce a împlinit 18 ani, a început și să joace la turnee de Poker cu multi-table. Primul său turneu important a fost cel din anul 2014, când a câștigat locul 1 la Pokerstars World Championship of Online Poker și a încasat 1.3 milioane de dolari.

2014, 2015 și 2016 au fost cei mai importanți ani pentru Fedor Holz, deoarece acesta a fost denumit de trei ori la rând fiind cel mai bun jucător de multi-table din lume din mediul online. A continuat să câștige și prima sa brățară WSOP în acest interval de 3 ani.

Mikita Badziakouski

Un nume unic, pentru un stil de joc la fel de important. Mikita este un jucător născut în anul 1992 în Belarus și este unul dintre cei care s-a visat mereu câștigând turnee importante de Poker și jocuri live. Este unul dintre jucătorii care a făcut un obicei din a juca live la Pokerstars și Full Tilt Poker. Foarte multe dintre turneele mari la care a participat s-au soldat cu locuri câștigătoare, iar de la 21 de ani a început să câștige sume importante de bani, fiind suficient să îl plaseze pe acesta în topul celor mai buni jucător de Poker euroeni. Este pasionat de Poker, de turneele cu importanță și este unul dintre cei care și-a propus să câștige anumite brățări și turnee doar de dragul reușitelor personale.

Stephen Chidwick

Primul și cel care ocupă locul 1 în topul nostru este Stephen Schidwick. Un jucător de Poker excelent, cu o avere estimată de peste 43 de milioane de dolari. Credem despre Stephen că se simte foarte bine cu ceea ce a reușit să faci din carier alui, dar unstem și siguri că este unul trein cei care a câștigat cele mai multe turnee importante de Poker. Full-Tilt sunt evenimente la care Stephen a particiapat fiind și printre câștigători, dar a reușit să pună mâna și pe brățări și alte trofee.

Concluzie

Cu cât mergi mai mult pe scara celor mai bogați jucători, cu atât vei găsi performanțe mai bune, de la jucători mult mai buni. Alege-ți bine modelele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.