Cel mai bun DJ din lume vine în 2014 la Electric Castle

electric castle 2014Cunoscutul DJ Rusko, considerat de specialişti unul dintre cei mai buni DJi din lume și unul dintre fondatorii dubstep-ului, vine în 2014 pentru prima dată în România și va cânta pe scena Festivalului Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj.

Pentru cea de-a doua ediție a festivalului și-au mai confirmat prezența artiști apreciați la nivel internațional precum Kraak & Smaak, Delta Heavy, Adam Freeland, The Correspondents, Channel One Soundsystem, Fred V & Grafix, Arms and Sleepers, Mungo Hi Fi, alături de trupa românească Subcarpați.

Peste o sută de artiști vor concerta timp de patru zile, în iunie 2014, pe cele cinci scene amenajate la Electric Castle – ediția a doua.

Lansat în vara anului trecut, festivalul a înregistrat la prima ediție 32.000 de participanți veniți să-i asculte pe Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me și Dope D.O.D. Nu mai puțin de 92 de artiști și trupe au susținut spectacole timp de trei zile la Castelul Banffy, supranumit „Versailles-ul Transilvaniei”. Considerat o reușită de critică și public, Electric Castle concurează la European Festival Awards 2013, cea mai importantă competiție europeană de gen, la două secțiuni: „Cel mai bun festival de mărime medie” și „Cel mai bun festival nou”.

Pentru cea de-a doua ediție, care se va desfășura în perioada 19-22 iunie, organizatorii au planuri mari: durata crește de la trei la patru zile de concerte și evenimente, iar peste o sută de artiști sunt așteptați pentru cele cinci scene amenajate. Au fost puse în vânzare și abonamente promoționale, la prețul de 135 de lei, care pot fi achiziționate până în 20 decembrie de pe eventim.ro, din rețeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului și cu ajutorul aplicației mobile Electric Castle (iOS si Android).

Alături de artiștii anunțați astăzi, la Festivalul Electric Castle – ediția a doua vor mai concerta Wilkinson, Foreign Beggars, Oliver Koletzki și Dub Pistols.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.