Cel mai cunoscut site de seriale piratate a fost închis de autorități

Mai multe site-uri au fost sechestrate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Printre ele se află şi un cunoscut portal de filme – serialepenet.ro.

serialepenet sechestrat

Odată ce intrăm pe serialepenet.ro suntem întâmpinaţi de o pagină în care suntem atenţionaţi că site-ul a fost sechestrat în conformitate cu prevederile articolului 249 din Codul de Procedură Penală, prezentul nume de domeniu fiind parte a unei cauze penale, potrivit worldit.info.

Mai multe pagini au fost redirecţionate către acelaşi server al STS, printre care vandsteroizi.ro, top-teleshop.ro, crystalglamour.ro şi steroizii.ro.

Serialepenet.ro era unul dintre cele mai cunoscute site-uri de filme piratate din România. El oferea acces utilizatorilor către filme şi seriale piratate din Statele Unite. De asemenea, site-ul cerea o sumă de bani utilizatorilor pentru a oferi acces la filmele disponibile şi încărcate în mod ilegal. Nu este prima oară când a avut loc o asemenea acţiune.

În 2012, Pro TV a sesizat CNA privind 42 de site-uri care ofereau servicii media la cerere, fără a avea drepturi pe acestea. Printre acestea se afla şi serialepenet.ro. Până acum, se considera că site-urile acestea nu pot fi închise, deoarece au servere în afara ţării, iar filmele sunt urcate pe Vkontakte şi alte reţele video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.