Cel mai iubit workshop pentru cupluri din lume ajunge la Cluj-Napoca

În această toamnă ajunge la Cluj-Napoca unul dintre cele mai îndrăgite și eficiente workshop-uri pentru cupluri din lume – Primește iubirea pe care ți-o dorești!, construit în jurul terapiei IMAGO. Evenimentul va fi îndrumat de specialistul IMAGO Rebecca Sears, care a ajutat, de-a lungul timpului, mii de cupluri din peste 30 de țări să-și regăsească echilibrul emoțional al relației lor, prin intermediul unui dialog profund și real.

Primește iubirea pe care ți-o dorești! va avea loc între 28 – 29 octombrie a.c., la West City Hotel și este un eveniment Holo organizat în parteneriat cu Pagina de Psihologie.

Workshop-ul se adresează celor care au nevoie de o nouă și profundă perspectivă asupra comunicării în cuplu, celor care vor să învețe un model comportamental de cuplu sănătos, celor care vor și dau o nouă șansă relației în care sunt sau care, deși sunt la începutul unei relații, vor să pornească de la premise oneste și corecte. Întregul eveniment aduce în prim plan cel mai puternic instrument din terapia relațională IMAGO, dialogul Imago, prin care fiecare cuplu dornic de reconectare poate readuce siguranța, încrederea și iubirea în relația și în viața lor de zi cu zi.

Terapia IMAGO este practicată în prezent de peste 2000 de psihoterapeuți acreditați din 35 de țări. A fost fondată de către Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, psihoterapeuți cu peste 40 de ani de pregătire psihiatrică. Acestei pregătiri li se adaugă studiile teologice, precum și studii la nivel academic de filosofie și psihologie, ceea ce face ca uneltele lor să aibă o interdisciplinaritate imposibil de înlocuit. Modelul relațional Imago este o formă de psihoterapie relațională construită pe dialogul Imago, care se centrează pe descoperirea și conștientizarea aspectelor inconștiente ale relației, pe identificarea rădăcinii conflictelor dintr-o relație, și pe crearea unei baze de siguranță emotțională, vitală pentru ambii parteneri.

Cine este Rebecca Sears?

Rebecca Sears este unul dintre formatorii seniori ai Institutului Relațional Imago Internațional. Ea profesează  în domeniul psihoterapiei de peste 30 de ani, și participă activ la formarea altor psihoterapeuți, realizând și materiale de formare clinică avansată. Psihoterapeut Imago din anul 1996, Rebecca Sears a fost votată în top 5 terapeuți de cuplu de către Washington Magazine.

Rebecca Sears vine în premieră la Cluj-Napoca, în cadrul acestui workshop interactiv, la finalul căruia participanții vor dobândi cunoștințele necesare pentru a-și îngriji, prețui și valorifica relația, pentru a-și schimba perspectiva asupra ei, și pentru a depăși provocările întâlnite, inerent, de-a lungul ei. Participanții vor explora propria istorie emoțională, precum și pe cea a partenerului, înțelegând dinamica alegerilor pe care le-au făcut, optica ce însoțește luptele de putere dintr-o relație. Iar la finalul acestui workshop, mai uman și mai vindecător decât orice alt eveniment de acest fel, participanții vor putea transforma minusurile dureroase în plusuri îmbucurătoare.

La ce probleme și întrebări răspunde evenimentul?

– Veți găsi un limbaj comun cu partenerul de viață – veți reuși să exprimați frustrarea într-un mod ușor de înțeles de către partenerul vostru, și să găsiți o soluție pentru ea;

– Veți descoperi că nu sunteți doar părinte, ci parte integrantă dintr-un cuplu dinamic, pe care vreți să îl mențineți sănătos, inclusiv după plecarea copiilor din cuibul familiei;

– Veți putea înțelege în adâncime sursa perspectivelor diferite ale partenerului dumneavoastră;

– Veți fi ajutați sa creați un canal deschis pentru dialog onest cu partenerul dumneavoastră;

– Veți descoperi că toate cuplurile au dificultăți similare și că exista soluții pentru acestea;

– Veți afla, de la specialistul internațional IMAGO Rebecca Sears, care sunt metodele și pașii necesari în rezolvarea problemelor voastre;<

– Veți fi îndrumat, pas cu pas, de un terapeut cu formare în terapia IMAGO, alocat cuplului dumneavoastră pe tot parcursul evenimentului.

Agenda evenimentului

Sâmbătă, 28 octombrie 2017, ziua 1

08:00 – 09:00 Primirea participanților

09:00 – 11:00 Sesiunea 1

11:00 – 11:30 Pauză de cafea

11:30 – 13:00 Sesiunea 2

13:00 – 14:00 Pauză de masă

14:00 – 16:00 Sesiunea 3

16:00 – 16:30 Pauză de cafea

16:30 – 18:00 Sesiunea 4

Duminică, 29 octombrie, ziua 2

08:00 – 09:00 Primirea participanților

09:00 – 11:00 Sesiunea 1

11:00 – 11:30 Pauză de cafea

11:30 – 13:00 Sesiunea 2

13:00 – 14:00 Pauză de masă

14:00 – 16:00 Sesiunea 3

16:00 – 16:30 Pauză de cafea

16:30 – 18:00 Sesiunea 4

Primește iubirea pe care ți-o dorești! este un eveniment organizat și susținut de Holo – psihologie pentru comunitate.

Gândit, imaginat și implementat de trei dintre specialiștii de top în psihologie, recunoscuți la nivel național, Holo este cu și despre oameni. Holo își propune să faciliteze educația publicului larg pentru sănătate mentală, dezvoltarea continuă a specialiștilor din domeniul psihologiei, precum și prevenirea apariției problemelor de sănătate prin educație psihologică. Pe toate acestea, Holo le aduce mai aproape de comunitate și de membrii acesteia, printr-o gamă largă de evenimente, focalizate pe obținerea unui nivel ridicat de sănătate emoțională.

Înscrieri și plăți

Detalii despre variantele de înscriere la acest eveniment, precum și despre prețuri, găsiți pe pagina evenimentului, http://holoproject.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.