Centrul de vaccinare din Câmpia Turzii se redeschide

Primăria Câmpia Turzii a anunțat sâmbătă că din lipsă de personal actiitatea Centrului de Vaccinare va fi sistată, însă mai mulți medici de familie din oraș, medici care au cabinete în Policlinică sau cei care lucrează în Ambulatoriul „Dr. Cornel Igna”, dar și asistenți medicali au anunțat că sunt dispuși să lucreze la centru și să asigure activitatea lui.

Astfel, conform Primăriei, începând de miercuri, 20 ianuarie 2021, Vaccinarea COVID-19 începe la Câmpia Turzii. Prioritate vor avea persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, dar și cele care suferă de boli cronice. Totodată, persoanele care activează în domenii esențiale se vor putea programa pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

„Medicii care se implică în această pandemie și care luptă pentru cei aflați în suferință sunt adevărați eroi, iar acum – la Câmpia Turzii – medicii noștri au dat încă o dovadă de umanitate și implicare. Le mulțumesc tuturor acelora care au înțeles necesitatea și au luat atitudine pentru ca cei mai vulnerabili dintre noi să se poată vaccina”, transmite Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.