Cetăţean german, prins cu 219 km/h pe Autostrada Transilvania

viteza ucideUn şofer care conducea cu 219 km/h pe Autostrada Transilvania a fost depistat și amendat de polițiștii clujeni.

Poliția Română atrage atenția asupra necesității respectării normelor rutiere, depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezentând unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Pe 20 aprilie, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul I.G.P.R. — Serviciul Poliției Autostrăzi — Biroul de Poliție A3 Transilvania au depistat un bărbat, cetățean german, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost depistat de polițiști cu ajutorul aparatului radar la km. 12, pe sensul de mers Gilău — Turda, conducând cu o viteză de 219 km/h.

Conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 850 de lei. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Reamintim faptul că, în perioada Sfintelor Sărbători de Paști, aproape 1.600 de polițiști de la rutieră acționează în trafic pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea fluenței traficului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.