CFR Cluj a primit licenta pentru sezonul viitor si asteapta iesirea din insolventa

CFR Cluj a primit licența de participare în viitoarea ediție a Ligii 1, sezonul 2017-2018, din partea Comisiei de Licențiere a Federației Române de Fotbal si asteapta iesirea din insolventa la sfarsitul acestei luni, cand va avea loc o nouă înfățișare la Tribunalul Comercial.

Reprezentanții CFR-ului vor încerca să ii convingă magistrați că au făcut toți pașii impuși de legislație pentru a ieși din insolvență, iar dacă va fi mentinuta starea de insolvență, clubul din Gruia nu se va putea participa in ediția 2018/2019 a cupelor europene.

Lucrurile s-ar complica si mai mult pentru feroviari în cazul în care problemele cu care se confruntă vor continua să facă obiectul diverselor anchete, lucru care ar putea duce la retrogradarea echipei. Din sezonul 2018/2019 se aplică regulamentul de organizare și licențiere a cluburilor de fotbal din Liga 1, care prevede interdicția cluburilor aflate în insolvență de a evolua în primul eșalon.

În total 19 cluburi din țară au primit licența pentru Liga 1. Toate participantele al ediția încă în derulare, plus alte cinci grupări din liga a doua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.