CFR Cluj – Ceahlăul 4-0. Debut cu dreptul pentru feroviari în noul sezon

CFR Cluj a obținut un succes categoric în fața echipei Ceahlăul Piatra Neamț, scor 4-0, în prima etapă a noului sezon competițional al Ligii I.

CRONICĂ

CFR s-a așezat în jumătatea adversă încă din debutul meciului, iar Sergiu Negruț trage primul șut pe spațiul porții „nemțenilor” (5). Două minute mai târziu, Ionuț Rada execută un șut din lovitură liberă, reținut de Bojan (7). Gregory Tade pătrunde periculos în careu, îl driblează pe Bojan, dar șutează puțin pe lângă poartă (9). Negruț trece de două ori pe lângă deschiderea scorului (14, 23), iar Susic execută și el un șut din marginea careului, deviat în corner (26).

Interesant de menționat este că Tudor Mândrușcă evoluează la Ceahlăul Piatra Neamț sub formă de împrumut de la CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 25 ani a intrat titular în partida de astăzi din Gruia și a jucat tot meciul.

„Nemțenii” au avut cea mai mare ocazie a meciului. Chitoșcă a scăpat singur cu Felgueiras după o eroare în defensiva gazdelor, îl driblează pe lusitan, dar șutul său nimerește transversala (27).

GOOOL! Gregory Tade deschide scorul cu o lovitură de cap bine plasată (33) și realizează „dubla” cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar al primei reprize, învingându-l pe Bojan cu un șut din întoarcere (42).

Repriza a doua începe în aceeași notă, cu feroviarii atacând în valuri. Costea șutează din interiorul careului, dar mingea este deviată în corner (49).

GOOL! Costea își trece și el numele pe lista marcatorilor cu o execuție în forță din interiorul careului (53), iar tânărul Sergiu Negrut șutează în vinclul porții și face 4-0 trei minute mai târziu (56).

Guima a intrat în locul autorului „dublei” din prima repriză, Tade.

Andrei Marc l-a faultat în careu pe Guima, centralul acordă lovitură de pedeapsă pentru CFR, dar Ionuț Larie execută slab și Bojan blochează șutul cu piciorul. (59).

Christian a intrat în locul lui Negruț (63), iar Costea i-a lăsat locul lui Jakolis (75).

După marcarea celor două goluri din partea a doua, CFR nu a mai forțat în ultimele 15 minute ale meciului, calmând jocul. Feroviarii au obținut un succes categoric în această primă etapă a noului sezon și se vor deplasa cu un moral bun la Minsk, în cadrul primei manșe a turului III preliminar Europa League.

Partida dintre Dinamo Minsk și CFR Cluj va avea loc joi, 31 august.

Echipele de start:

CFR: Felgueiras (c) – Susic, Larie, Rada – Camora, Muniru, Monroy, Deac – Negruț, Costea, Tade

Rezerve: Amadio, T. Lopes, Ene, Jakolis, Szilard, Pinto, Christian

Antrenor: Vasile Miriuță

Ceahlăul Piatra Neamț: Bojan – Marc, Cazan, Ichim, Mândrușcă – Achim (c), Chitoșcă, Onciu, Pavel – Dumitraș, Țepeș

Rezerve: Calancea, Tabacariu, Slavickas, Popadiuc, Clonin, Ștefănescu, Margina

Antrenor: Marin Barbu

Cartonașe galbene: Negruț (29), Marc (58), Larie (64), Cazan (72)

Suporteri: 5.000

One thought on “CFR Cluj – Ceahlăul 4-0. Debut cu dreptul pentru feroviari în noul sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.