Chestorul Tudor Grindean, noul șef al IPJ Cluj

Chestorul Tudor Grindean a fost numit inspector sef al Inspectoratului Politie Judetean Cluj, fiind numit in aceasta functie fara concurs deoarece a ocupat anterior o functie de nivel superior. 

tudor grindean

Comisarul șef Tudor Grindean a fost șeful Poliției Alba, dar în 2011 acesta a fost avansat în postul de director de cabinet al şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Acum ocupă funcția de director general în cadrul Direcției generale management operațional din MAI.

Noul sef al IPJ Cluj are o avere modesta, acesta detine un autoturism Audi A6, a avut în 2012 un venit lunar de 6500 de lei, din funcțiile de șef al IPJ Alba și apoi de secretar de stat, director de cabinet, în Ministerul Administrației și Internelor.

Soția lui Tudor Grindean, Alexandrina, lucrează a Consiliul Județean Alba, unde este consilier superior, și a avut un venit total, în 2012, de 22.288 de lei.

Cei doi dețin un apartament în Alba, de 120 de metri pătrați, achiziționat în 2001. În privința datoriilor, familia Grindean datorează 132.000 de lei Primăriei Alba, credit luat în 2001 scadent în 2016, probabil pentru cumpărarea locuinței de 120 de mp.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.