Cinci companii se bat pe construirea Sălii de Sport de la Școala „Gheorghe Șincai” din Florești! Ce valoare estimativă are întreaga lucrare

Cinci societăți au depus oferte în cadrul licitației pentru construirea unei săli de sport la Şcoala Gheorghe Şincai din comuna Floreşti, judeţul Cluj, care urmează să fie construită cu fonduri de la bugetul local.

scoala 13 floressti

Valoarea estimată a lucrării este de 826.777 de lei, iar cuantumul garanției de bună execuție este de 10% din prețul contractului de lucrări fără TVA și se va constitui prin scrisoare de garanție bancară, prin rețineri succesive sau prin orice alt instrument de garantare.

Potrivit Primăriei Floreşti, la licitaţie au depus oferte SC Canion Impex SRLS – 1.110.973 de lei, SC Lir AG Grup SA – 787.108 lei, SC Fadmi Prod SRL – 729.652 de lei, SC Boemial Invest SRL – 734.026 de lei şi Asocierea Campeador SRL cu SC Nistor SRL – 659.293 de lei.

Potrivit Caietului de Sarcini, ofertanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Printre acestea, cea privind situatia economico – financiară: Cifra medie globală de afaceri pe ultimii 3 ani (2013, 2014, 2015) trebuie să fie minimum 1.552.429 de lei și declarația privind lista principalelor lucrări executate în ultimii 5 ani, lista trebuind a cuprinde lucrările executate în ultimii 5 ani și trebuind să rezulte că ofertantul a executat lucrări similare celor care constituie obiectul achiziției, în baza a maxim 2 contracte, lucrări în valoare cumulată de minim 776.214,72 de lei.

„Elevii Şcolii Gheorghe Şincai merită a avea la dispoziție o asemenea facilitate care să îi apropie de mișcare și să le dezvolte dragostea pentru sport. Azi-mâine se finalizează şi noua grădiniță de pe strada Ioan Rusu, iar lucrările de la noua școală din zona ANL continuă”, a declarat Horia Şulea, primarul reales al comunei Floreşti.

Acesta a precizat că, în urmă cu câteva zile a vizitat şi amplasamentul viitoarei creșe alături de reprezentanții Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale și aceștia și-au data acordul. „Urmează semnarea contractului de finanțare și apoi licitația. Viitoarea creșă va fi finanțată de AFIR – Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale ce asigură implementarea tehnică și financiară a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala și a Programului Național de Dezvoltare Rurală”, a declarat Horia Şulea.

La Primăria comunei Florești, se află în stadiu de evaluare şi ofertele depuse pentru licitațiile privind execuția drumului de legatură variant SUD, iluminat public pe drumul de legătură varianta SUD, achiziționare de mobilier pentru Grădinița cu program prelungit din comuna Florești şi Acordul cadru privind lucrări de reparaţii drumuri modernizate şi nemodernizate în comună

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.