Cine este noul subprefect al Clujului, Camelia Sălcudean?

Alianța USR-PLUS va avea la nivelul județului Cluj pentru prima dată o funcție importantă la nivel înalt. Este vorba de cea de subprefect a județului Cluj, care va fi ocupat de Camelia Sălcudean. Aceasta a depus astăzi jurământul alături de noul prefect, Tasnadi Szilard.

Sălcudean vine din postura de consilier local a comunei Florești și este secretar general al filialei PLUS Cluj.

Noul subprefect este licențiată în domeniul științelor economice și este absolventă a unui master în managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității Babeș-Bolyai, dar și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român.

Ea a lucrat în mediul privat, în special domeniul bancar, unde a ocupat mai multe funcții în cadrul Băncii Comerciale Române (BCR).

Liderul USR, Dan Barna, a transmis câteva cuvinte după investirea Cameliei Sălcudean în funcția de subprefect a Clujului.

„Vă doresc succes tututor și vă transmit un mesaj clar din partea coaliției. România este un stat de drept și un stat în care legea este dreaptă. Domnilor prefecților sper că veți asigura ca toate legile să fie respectate în fiecare județ. Contăm pe dumneavoastră pentru ca la nivelul țării să avem cât mai puțin incidente și întâmplări nefericite. În momentul în care apar probleme, ne așteptăm să fiți la datorie”, a spus Dan Barna.

Camelia Sălcudean, este căsătorită și are o fiică de 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.