Circul continuă. Anamaria Prodan revine la „U” Cluj ca patron şi mută echipa la Buzău!

Cine a crezut că Anamaria Prodan a plecat definitiv de la „U” Cluj, s-a înşelat. Circul e departe de a se fi încheiat. Deşi s-au tot vehiculat diverse nume de investitori interesaţi de pachetul majoritar de acţiuni, viitorul Universităţii va sta tot în mâinile Aneimaria Prodan, care ar urma să revină la club din postura de patron.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a demisionat în urmă cu două săptămâni din funcţia de preşedinte executiv, dar demisia sa nici până azi nu a fost acceptată de Ioan Mărginean, cel care deţine în acte clubul de pe Someş.

Prodan ar uma să devină acţionar majoritar la Universitatea, fără să plătească niciun ban acum, Mărginean va încasa banii din drepturile tv şi din transferurile jucătorilor pe care viitorul patron le va face în ţară sau în străinătate.

Fanii nu vor mai vedea echipa evoluând pe Cluj Arena. Anamaria a rezolvat mutarea echipei la Buzău, stadionul din Crâng fiind omologat pentru meciurile din Liga 1. Acestă decizie vine în urma lipsei de implicare a autorităţilor clujene, care nu a dorit să finanţeze clubul de fotbal, spre deosebire de cele din Buzău care i-au acordat tot sprijinul.

Prima partidă pe teren propriu pe care „U” o va juca va la Buzău, cu Oţelul Galaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.