Claudiu Niculescu: „CFR nu are caracter”

Antrenorul formatiei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a fost foarte afectat de infrangerea suferita de echipa sa in fata CFR-ului, ratand calificarea in semifinalele Cupei Romaniei.

claudiu niculescu

Niculescu si-a reamintit de scenariul meciului dintre „U” Cluj si CFR din 2012, pe cand ii antrena pe „studenti”, partida suspendata initial din cauza unui conflict intre Cadu si Bornescu. La rejucare, Universitatea, cu Niculescu antrenor, a avut 2-0 la pauza, dar CFR a intors miraculos scorul si a castigat titlul chiar pe stadionul rivalei.

„Retrăiesc un coșmar cu această echipă, e un blestem! S-a întâmplat și acum doi ani, când eram la „U” Cluj. Am avut 2-0 și am pierdut acel meci de care știți cu toții. E incredibil, nu îmi vine să cred, îmi găsesc greu cuvintele! Faptul că nu au returnat acel balon dovedește lipsă de caracter! Cred că străinilor de la CFR li s-a insuflat acest lucru, de a nu avea caracter! Nu pot să-mi explic cum am condus în minutul 60 cu 3-0 și am pierdut!

Ce să le spun arbitrilor? Aș avea multe să le spun, dar risc o amendă. Le spun că sunt înalți, că sunt frumoși, ce sa le spun? Nu e vina lor, e strict vina noastră. E un eșec pe care mi-l asum. Vor urma multe nopți nedormite de mine, așa cum s-a întâmplat și după acel episod de la Cluj. CFR a arătat că nu merită locul 2 în România, a văzut toată lumea”, a izbucnit „Clau-coach”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.