Clever Taxi și Dacobots, soluția pentru o vacanță distractivă și educativă pentru cei mici

În perioada 29 mai – 5 iunie, Dacobots și Clever Taxi organizează o campanie prin care își propun să faciliteze accesul copiilor la joc și distracție. Astfel, utilizatorii care comandă și fac cel puțin o cursă prin aplicația de e-hailing Clever Taxi primesc gratuit o lună de acces pe platforma educațională Dacobots. Campania va fi în derulare în cele 20 de orașe din țară în care aplicația este disponibilă.

„Pentru fiecare dintre noi, și în special pentru copii, investiția în educație este una de termen lung. Tocmai de aceea ne dorim ca prin Clever Taxi să putem promova și servicii utile educației așa cum este platforma de e-learning Dacobots. Suntem o companie pentru care tehnologia și inovația sunt două valori fundamentale și facem tot ce putem ca să creștem rata de acces a copiilor la informațiile relevante pentru construcția viitorului lor. Credem în inovația tehnologică și în potențialul pe care aceasta îl are”, a declarat Mihai Rotaru, CEO Clever Tech.

Dacobots este o platformă de e-learning pentru copii, care oferă acces la sute de jocuri educaționale și-i ajută pe cei mici să acumuleze informații într-un mod distractiv. Acest portal online a fost lansat de Ascendia în 2016 cu scopul de a crea pentru copii un spațiu de joacă, unde pot învăța și se pot și distra în egală măsură. Lumea tehnologică a roboților Dacobots le oferă acces la o serie mare de informații, din domenii variate, precum istorie, știință sau sănătate.

„Am creat Dacobots ca un portal de învățare dedicat noilor generații, pentru care tehnologia este o realitate. Platforma este însă și o unealtă utilă tuturor părinților, mai ales că aceștia își doresc ca cei mici să se joace și să învețe lucruri noi în același timp. Prin Clever Taxi, cel mai apreciat jucător de pe piața de e-hailing din România, planul nostru este să venim în sprijinul părinților care sunt mereu în mișcare, oferindu-le copiiilor lor o alternativă la jocurile fără scop deja disponibile online. Platforma Dacobots vine cu un conținut educativ de calitate, întărit și de dimensiunea lui distractivă”, a afirmat Alex Mălureanu, cofondator Ascendia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.