Clipul cu care a debutat Andra pe scena muzicală, la vârsta de 14 ani

andraAlexandra Irina Măruță, pe numele ei de scenă Andra, este una dintre cele mai de succes soliste din industria muzicală românească. Născută în anul 1986, la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, artista şi-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, având prima sa interpretare la un concurs muzical foarte cunoscut, Tip Top Minitop.

Încă de când era mică, Andra a adunat în jurul ei o mulţime de fani. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru, la vârsta de 9 ani, a fost la un concurs intitulat „Pe fir de baladă”, ce avea loc la Târgu Jiu. La final, solista nu a reușit să ia unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune. La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arișeană unde de această dată a câștigat primul loc. Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

Debutul în lumea muzicală l-a avut la vârsta de 14 ani, cu albumul intitulat „Andra”, într-un studio de înregistrări Dr. Costi. Albumul conținea 10 piese și era de genuri muzicale precum R&B și Pop-dance. Albumul s-a dovedit a fi un succes mare. După scurt timp de la lansare albumul a avut și propriile single-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.