Cluj Crusaders s-a calificat ȋn finala ROBOWL VI de pe Cluj Arena

În semifinala din acest weekend, clujenii au ȋnvins, pe teren propriu, echipa Bucharest Warriors, ocupanta locului secund din Conferinţa de Sud-Est. Echipa din capitală, şi-a asigurat în lot, pentru acest sezon, jucători de la Constanţa Sharks, care nu s-a înscris încă în nici o ediţie de campionat.

cluj crusaders

Pe o vreme superbă şi încurajaţi de un număr impresionant de spectatori, muzică rock și fumigene roșii, sportivii clujeni au reuşit să înscrie din primele minute ale meciului prin Florin Oltean, care a reuşit un run de 70 de yarzi până în zona de marcaj a adversarilor.

Tamaş Laszlo a reuşit transformarea extra-pointului după touchdown-ul coechipierului său, reuşind să înscrie fiecare punct suplimentar al partidei.

Până la pauza meciului, Florin Oltean a mai înscris două touchdown-uri, în timp ce bucureştenii au marcat 6 puncte prin numărul 12, stabilind scorul de 21-6 pentru Crusaders.

După reluarea jocului, Dan Crâsnic, Florin Oltean şi Jeremy David au punctat pentru Crusaders prin touchdown-uri.

Din defensiva „cruciaţilor” s-au remarcat Trevor Lothrop şi Pop Dragoş, care au ţinut piept ofensivei bucureştene până ȋn ultimele minute ale meciului când Warriors au mai înscris odată, reuşind şi conversia de 2 puncte.

În urma victoriei de duminică, cu scorul de 42-14, echipa de fotbal american, Cluj Crusaders s-a calificat ȋn finala Campionatului Naţional de Fotbal American, intitulată generic – ROBOWL, ediţia VI.

ROBOWL IV se va desfăşura pe Cluj Arena în 14 iunie 2015, unde Crusaders se vor lupta pentru medalia de aur cu campioana anului trecut, Bucureşti Rebels, care s-au impus la Bucureşti în prima semifinala contra Timişoara 89ers, cu scorul 46-0.

În calitate de organizatori ai finalei, Cluj Crusaders promit un show de zile mari pe Cluj Arena şi pregătesc o serie de evenimente ȋn completarea finalei. Clubul invită, pe acesată cale, clujenii să-i susţină pe 14 iunie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.