Cluj-Napoca, oraș pustiu de sărbători! Vă place așa? FOTO

Un clujean a surprins în câteva fotografii în timpul sărbătorilor de iarnă un Cluj-Napoca pustiu, fără mașini, fără studenți și cu străzile goale.

Părerile au fost împărțite, unora le place cum arată astfel orașul lor, iar alții au avut opinii diferite.

„Vai ce oras trist! Fara oameni se vede mai bine saracia, mizeria, uratenia orasului comunist… „, a scris Carmen Orasanu.

O altă clujeancă a contrazis-o: „Cine nu s-a născut aici gândeşte ca tine. Eu sunt clujeancă şi văd străzile mele, în sfârşit goale. Da, sunt unele clădiri ” comuniste” dacă le vrei numite aşa, dar poţi spune despre strada Horea, că după ce a fost bombardat în WWII.s-au construit case multiapartamente, blocuri pentru cei fără adăpost. Poți spune, că s-a dezvoltat oraşul cum au fost trendurile vremii respective. Dar nu e un oraş trist. E gol acum şi mie chiar îmi place, îmi primesc un pic înapoi Clujul meu. E ca o rudă dragă: o iubeşti cu riduri şi sechele. Pentru străini poate fi o amantă şi o vrei perfectă”, a scris Végh Éva.

3 thoughts on “Cluj-Napoca, oraș pustiu de sărbători! Vă place așa? FOTO

  1. Era binedaca si semna cineva acest articol.Nu dealta ins am fi avut pe cine injura. unghiurile din care au fost facute sunt Poze facute dimineata devreme dupa petreceri iar locatiile parca cu giija alese ca sa se poata carcoti.Oricine ai fi cel ce a postatam un ingur lucru a-ti spun:nu-tiplace Clujul ?pleacasi pupa-ne in fund cu Liviu Alexa cu tot

  2. Era bine daca si semna cineva acest articol.Nu de alta insa am fi avut pe cine injura. Poze facute dimineata devreme dupa petreceri iar locatiile parca cu giija alese ca sa se poata carcoti.Oricine ai fi cel ce a postat am un singur lucru sa-ti spun:nu-ti place Clujul ?pleaca si pupa-ne in fund cu Liviu Alexa cu tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.