Clujeanul Simone Tempestini a triumfat în Raliul Aradului, etapa a treia a Campionatului Național de Raliuri! Următoarea etapă va fi Danube Delta Rally

Echipajul format din Simone Tempestini şi Carmen Poenaru-Găureanu (Ford Fiesta R5) a triumfat, sâmbătă, în Raliul Aradului, etapa a treia a Campionatului Naţional de Raliuri, scrie Mediafax.

simone tempestini

Campionul naţional en titre s-a impus şi în ultima probă specială, de la Lalaşinţ, şi a fost cronometrat cu timpul de o oră, 27 de minute, 38 de secunde şi 5 zecimi.

Tempestini jr., component al Napoca Rally Academy, şi-a trecut astfel în cont prima poziţie atât în ierarhia absolută a raliului arădean, cât şi în campionatul intern. Totodată, italiano-românul este la al doilea succes consecutiv la Arad.

Pe locul al doilea s-a clasat echipajul Rashid Al Ketbi/Karina Hepperle (Skoda Fabia R5), cu o oră, 30 de minute şi 29 de secunde. Echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia R5) a încheiat pe 3, la 3 minute, 12 secunde şi 9 zecimi în spatele învingătorului.

Gergo Szabo şi Karoly Borbely (Citroen DS3 R5) au terminat pe locul 4, cu timpul 01:31:50.4. Echipajul Edwin Keleti/Anton Avram (Mitsubishi Lancer Evo X) s-a clasat pe 5, cu timpul 01:34:32.6.

Raliul Aradului a fost şi runda inaugurală în Tour European Rally (TER) şi în Trofeul Balcanic de Raliuri, serie înscrisă în European Rally Trophy (ERT).

În urma acestor rezultate, Simone Tempestini este din nou lider în clasamentul general al piloţilor, urmat de Dan Gîrtofan.

Etapa a patra a Campionatului Naţional de Raliuri va fi Danube Delta Rally şi va fi organizat în perioada 9-11 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.