Clujenii din Grigorescu sunt revoltați pentru gălăgia provocată de slujbele de la Biserica „Pogorârea Sf. Duh”

Slujbele de duminică care au loc la Biserica Ortodoxă „Pogorârea Sfântului Duh” de pe strada Fântânele îi deranjează pe locuitorii din cartierul Grigorescu, acestea fiind date la maxim în boxe.

foto © eClujeanul.ro

Ajuns în pragul disperării, un clujean care locuiește în apripierea bisericii de pe Fântânele i-a transmis primarului Emil Boc să ia măsuri.

„În fiecare zi de duminică ne exasperează la maxim și pe vecinii mei slujba de la biserică , fiind date boxele la maxim. Totuși este duminică, lumea vrea să se odihnească, sunt oameni care lucrează de noapte, mai avem și copii și nu se pot odihni din cauza slujbei. Această problemă este în fiecare cartier unde bisericile sunt aproape de blocuri (Mănăștur Pritax, Mărăști str. Fabricii etc). Totuși, nu se poate face nimic în această privință? Nu am nimic cu biserica, dar mi se pare strigător la cer ce se întâmplă și nimeni nu face nimic. Eu dacă dau muzica la maxim și mi se face reclamație iau amendă, nu? Faceți ceva, pentru Dumnezeu!”, scrie un clujean revoltat pe site-ul domnuleprimar.ro.

Nu este prima reclamație făcută municipalității referitoare la gălăgia produsă de slubele bisericești. Situații asemănătoare s-au înregistrat în aproape toate cartierele din Cluj-Napoca. Până acum, Primăria a amendat o biserică penticostală din Mănăștur.

Mitropolia Clujului a fost sesizată în trecut de Emil Boc în vederea reducerii volumului la aparatele de sonorizare montate în exteriorul bisericilor de cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.