Clujenii pasionaţi de fotografie, aşteptaţi la Aegon Open Photo 2013

aegon open photo 2013-01Clujenii pasionați de fotografie, dar și de tenis, sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni, în 3 și 4 august 2013, la Winners Tennis Club, în Parcul Rozelor, pentru a participa la prima ediție a concursului Aegon Open Photo 2013. Aici vor putea să surprindă cele mai reușite cadre din cadrul turneelor Aegon Junior Open și Aegon Tennis Cup și să câștige echipamente și accesorii foto marca Nikon.

Premiile pentru fotografii amatori vor consta în trei vouchere de 100, 200 si 300 de euro într-unul dintre cele mai cunoscute magazine de aparatură foto din oraș. Concursul se va derula pe pagina Facebook a Winners Tennis Club, facebook.com/winnerscluj, iar imaginile surprinse vor fi jurizate de un comitet de specialitate, din care fac parte jurnaliști clujeni și fotografi profesioniști. În cadrul competiției va fi acordat și un premiu de popularitate, pentru fotografia care va cumula cele mai multe like-uri din partea utilizatorilor Facebook.

„Îi invităm pe clujenii pasionați de fotografie să descopere frumusețea și eleganța tenisului. Orașul nostru găzduiește două turnee de prestigiu, care aduc la Cluj meciuri derulate la cele mai înalte standarde, iar semifinalele și finalele de la sfârșitul acestei săptămâni ar putea fi un subiect interesant pentru iubitorii de fotografie, care vor avea ocazia să își practice pasiunea într-un context inedit”, declară Adela Marchiș, Marketing and Communication Manager Aegon.

Semifinalele și finalele turneului internațional Aegon Junior Open vor avea loc sâmbătă, 3 august 2013, între orele 9.00 și 15.00, iar duminică, 4 august, între orele 10.00 și 13.00, se vor derula finalele aceleiași competiții. Tot duminică se va deshide turneul național Aegon Tennis Cup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.