Clujenii se pot înscrie la turneul Neymar Jr’s Five! Două echipe din Cluj Napoca se vor califica în finala națională

În 2017, peste 100.000 de jucători din 53 de țări au jucat în etapa de calificare Neymar Jr’s Five. Anul acesta, 60 de țări de pe 6 continente vor striga prezent în catalogul de înscrieri pentru o nouă ediție. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, fete sau băieți, cu vârsta între 16 și 25 de ani, însă doi dintre membrii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani. Zeci de mii de jucători vor intra în competiție sperând că vor trece mai departe de calificările regionale, până în finala națională, respectiv în Finala Mondială de la Instituto Projeto Neymar Jr din Praia Grande, Brazilia, care va avea loc la finalul lunii iulie.

Echipa TAO UNITED, care a reprezentat România în Brazilia în 2017 a câștigat și a devenit campioană mondială. Anul acesta, echipa care ne va reprezenta țara, va merge să apere titlul.
Clujenii care doresc să participe la etapa de calificare din 12 și 13 mai din Parcul Sportiv Universitar se pot înscrie pe www.neymarjrsfive.com până la data de 11 mai.

„Mă bucur că de la ediție la ediție am reușit să creștem numărul de jucători și echipe înscrise în competiție. Știu că a devenit un turneu mare la nivel mondial, dar încă mai este loc de creștere. În plus, să ne gândim că avem și mai multe echipe în finala mondială decât cele 32 care se regăsesc în Cupa Mondială”, a spus Neymar Jr.

„E un model nou, un joc în viteză, dinamic, suntem campioni mondiali și chiar suntem buni la acest sport. Sunt tineri talentați, care găsesc motivația, abia aștept să văd și ediția de anul acesta. Succes, cea mai bună echipă să ne reprezinte în Brazilia!”, a declarant Ciprian Marica, pentru a doua oară ambasador Neymar Jr’s Five în România.

RUN THE LIFT

Anul acesta, etapele de calificare Neymar Jr’s Five au început în București, pe 14 aprilie și au continuat în Craiova (21 aprilie), Timișoara (28 aprilie) și Târgu Mureș (5 mai). Campionatul merge de la Cluj Napoca la Iași (19 mai) și Constanța (2 iunie), însă vom continua să descoperim talentul fotbalistic și la Chișinău. Finala națională va avea loc în luna iunie la București, când vom afla și cine ne va reprezenta țara în finala mondială.

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal semnat de atacantul brazilian – un adevărat fenomen global. Pe șase continente și în peste 60 de țări, echipele de câte cinci jucători se luptă în meciuri de zece minute. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un jucător. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului. Peste 100.000 de jucători din 53 de țări s-au înscris să participe la cea de a doua ediție a turneului, iar anul 2018 promite să fie și mai mare. Echipele intră în joc cu speranța că vor ajunge în finala națională și în cea mondială, de la Instituto Projeto Neymar Jr, în Praia Grande, Brazilia. Înscrie-ți echipa acum și, cine știe, poate în curând vei juca în deplasare pe terenul propriu al lui Neymar. Îndrăznește să visezi! Outplay them all!

Locația în care se desfășoară finala mondială, Instituto Projeto Neymar Jr, este un spațiu privat, aparținând unei asociații non-profit care se dedică cauzelor sociale, fondate de Neymar Jr. și familia sa. Spațiul este situat în Jardim Glória, Praia Grande, unde Neymar Jr și-a petrecut copilăria. Institutul se întinde pe o suprafață de 8,400 m2 și oferă cursuri educative, activități sportive, dar și o masa caldă pentru 2,470 copii defavorizați cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, precum și familiilor acestora.

Urmărește turneul Neymar Jr’s Five pe neymarjrsfive.comfacebook.com/neymarjrsfive și #neymarjrsfive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.