Clujul a fost inclus într-un clasament al destinațiilor turistice ideale din 2016, realizat de CNN

Specialiștii de la CNN au inclus orașul Cluj-Napoca într-un top al destinațiilor turistice ideale pentru anul 2016.

cluj-napoca vedere de pe cetatuie eclujeanul.ro

România face parte, alături de alte 15 țări, din clasamentul celor mai perfecte destinații de vacanță care nu trebuie ratate în 2016, conform unui articol redactat de un fotoreporter CNN specializat în destinații emergente de călătorie.

Orașul de pe malul Someșului mic este singurul din România care a ajuns pe lista recomandărilor, fiind numit un viitor pol al artei, cu nenumărate destinații culturale și galerii de artă. Și alte colțuri ale României au intrat în recomandările propuse: Carpații, Delta Dunării, alături de peisajele vaste și variate ale Transilvaniei, pline cu castele și biserici, sunt pe lista obiectivelor care nu trebuie ratate. Nu au fost uitate nici miturile lui Dracula sau Castelul Bran, despre care se menționează că este cea mai renumită destinație a țării noastre. Conform aceluiași top, cea mai bună perioadă pentru a vizita România este fie în aprilie-mai, fie august-octombrie.

Pe lângă România, pasionații de călătorii sunt sfătuiți să opteze pentru Mongolia, Papua Noua Guinee, Madagascar, Iran, Taiwan, India, Uganda, Honduras sau Gabon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.