Clujul Cultural Live pe Facebook. Despre situația marilor festivalurilor și organizarea de evenimente, puternic lovite de criza COVID-19. Invitat: Nelu Brândușan

Site-ul partener Clujul Cultural, singura publicație online de profil dedicată mediului cultural din Cluj, vă invită luni, 1 iunie, de la ora 20:00, la un LIVE pe pagina de Facebook oficială, în care jurnalistul Tiberiu Fărcaș îl va avea invitat pe clujeanul Nelu Brândușan, manager al festivalului Maximum Rock Festival și un organizator de evenimente cu mare experiență.

Cei doi vor analiza și dezbate situația marilor festivaluri din România și criza generată de pandemia de coronavirus în domeniul organizării de evenimente.

„Mâine de la 20.00, încercăm să deslușim care e situația festivalurilor, cât de lovit e domeniul evenimentelor muzicale și culturale open-air și indoor de pandemia Covid-19, scanăm situația internațională, de la Coachella Festival la Festivalul de la Cannes, vedem care e situația în România, cât de drastice sunt noile norme ale Ministerului Culturii. Și discutăm și cu voi”, a anunțat coordonatorul și editorul site-ului, Tiberiu Fărcaș.

Așadar, mâine, 1 iunie, stați cu ochii pe pagina Clujul Cultural la ora 20:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.