Clujul, gazda Campionatului Național și a Cupei României la patinaj viteză, la Baza Sportivă Gheorgheni

Baza Sportivă Gheorgheni va găzdui în perioada 17-20 august, de joi până duminică, în premieră la Cluj-Napoca, Campionatul Național Probe și Poliatlon Patinaj viteză pe role, respectiv Cupa României la acest sport.

Această competiție are drept scop desemnarea campionilor naționali la multiple categorii de vârstă, printre care și seniori, dar și verificarea nivelului de pregătire al sportivilor de la loturile naționale.

Pista de concurs are o lungime de 400 de metri, iar la seniori vor exista patru probe, de 500 metri și 1500 m în prima zi de concurs, iar în a doua vor avea loc probele de 1000 metri și 3000 de metri. Campionatul Național este precedat de Cupa României la patinaj viteză, ce are loc tot în orașul nostru în perioada 15-16 august. În cadrul acestei întreceri se va concura la probele de 500 și 1000 de metri. Ambele concursuri se desfășoara la Baza Sportivă Gheorgheni.

CS Universitatea Cluj va fi reprezentată la cele două competiții de către Raluca Ștef, o sportivă ce deține un palmares cu rezultate excelente, dominând categoric edițiile de anul trecut ale concursurilor ce se vor disputa în orașul de pe Someș la jumătatea acestei luni și dorește să-și păstreze titlurile obținute. Patinatoarea clujeancă s-a clasat pe primul loc la probele de 500 m și 1000 m din Cupa României, câștigând de asemenea trofeul Cupei României la biatlon.

Ștef a obținut cei mai buni timpi și în cadrul Campionatului Național desfășurat la Târgu Mureș în 2016, clasându-se pe prima poziție la toate cele patru probe: 500 m, 1000 m, 1500 m și 3000 m, adjudecându-și locul I și la competiția de Poliatlon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.