Clujul, pe primul loc în România la promovabilitatea la BAC 2022. Mesajul primarului Boc

Județul Cluj este, din nou, pe primul loc la nivel național, cu cea mai mare rată de promovabilitate a examenului de bacalaureat ( 85,1%).

8 elevi clujeni au obținut nota 10 la examenul maturității.

Acești elevi clujeni urmează să fie premiați de către Primăria și Consiliul local, în cadrul unei festivități, alături de elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Felicitări elevilor, părinților, profesorilor și Inspectoratului Școlar Județean pentru rezultatele obținute în acest an la examenul de Bacalaureat! Administrația locală va continua să sprijine și să investească în învățământul clujean, astfel încât elevii să beneficieze de cele mai bune condiții pentru a se putea dezvolta.

Anul acesta, la Cluj-Napoca investiția de la bugetul local în educație este una record: 40 mil Euro. Subliniez încă o dată: investiția în educație este cea mai sigură investiție din lume întrucât este lipsită de grija falimentului. În fiecare an, în Cluj-Napoca, 20% din impozitele și taxele locale sunt reinvestite în infrastructura educațională, cât și în politici publice pentru elevi și studenți”, a declarat edilul Clujului.

FOTO: Arhivă Municipiul Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.