Clujul Politic: Noul președinte PLUS Cluj, Simona Cristea: „Am ales să mă implic dintr-un spirit de responsabilitate față de societatea în care trăiesc”

Simona Cristea a fost aleasă președintele filialei Cluj a PLUS, partidul condus de fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș.

Structurile ardelene ale PLUS le puteți consulta AICI.

Clujul Politic a discutat cu Simona Cristea despre implicarea ei în politică într-un interviu acordat în exclusivitate.

Reporter Clujul Politic: Sunteți nouă în politică, chiar foarte nouă am spune. Povestiți-ne pe scurt despre dvs?

Simona Cristea: Sunt economist. Lucrez de 15 ani în domeniul financiar-bancar, în care mi-am și făcut studiile (licența și masterat) la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB). 

Reporter:  Sunteți pasionată sau atrasă de politică?

Simona Cristea: Pasionată este mult spus. Am ales să mă implic dintr-un spririt de responsabilitate față de societatea în care trăiesc.

Reporter: Ați urmărit politica la tv sau în media?

Simona Cristea: Am urmărit-o doar ocazional, în masura în care am considerat că acest lucru mă ajută să iau cele mai bune decizii în exercitarea atribuțiilor mele cetățenești.

Reporter: Ce v-a determinat să intrați în politică? Ce v-a nemulțumit?

Simona Cristea: Am decis să fac acest pas fiind inspirată și încurajată de oamenii pe care i-am cunoscut la Romania 100 și ulterior la PLUS. Inspirația a venit în special din autenticitatea valorilor regăsite în caracterele colegilor mei, cu care am empatizat, atunci când depășisem stadiul de nemulțumire și am dobândit viziune asupra a ce poate fi construit și este normal să fie, când am înțeles care este contribuția pe care pot să o aduc.

Continuare interviu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.