Clujul poluat. USR Cluj susține montarea senzorilor pentru verificarea calității aerului

Reprezentanții USR Cluj susțin montarea senzorilor pentru verificarea calității aerului în municipiul Cluj-Napoca, dat fiind că gradul de poluare în anumite zone este mai mare decât în București.

„În mod clar, Clujul este un oraș poluat, pe anumite zone, mai mult decât Bucureștiul. Pornind de pe Calea Mănăștur și până la pod, la ieșirea de pe autostradă avem indici, măsurați de Mediu mai bine de doi ani, care ne arată că aerul e mai toxic decât poluarea de pe DN1 București-Ploiești.

Nu trebuie să avem niciun dubiu că după ora 5, avem coloană care pleacă din Mărăști și se termină la intrarea pe autostradă. Nu există dubiu că din cauza aglomerației avem noxe extraordinar de multe.

Sunteți preocupați de sănătatea aerului pe care-l respirați? Haideți să identificăm și să implementăm măsurile necesare pentru a-l îmbunătăți. Avem un grup de lucru dedicat problemelor de mediu și vă vom ține la curent cu acțiunile noastre, scrieți-ne la [email protected]

La această adresă https://cluj.usr.ro/lansarea-unui-sistem-paralel-de-masura…/ puteți urmări datele în timp real de la senzorii instalați în cartierele: Grigorescu, Mănăștur, Bună Ziua (2 senzori), Făget și localitatea Apahida”, arata USR Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.