Clujul se pregătește de Noaptea Devoratorilor de Publicitate, ediția a XXI-a

Noaptea Devoratorilor de Publicitate(NDP) a ajuns la a XXI-a ediție. La fel ca si anul trecut, proiecțiile vor avea loc doar în Cluj-Napoca si Bucuresti.

La Cluj-Napoca, cel mai cinefil oras al țării, evenimentul se va desfășura pe 26 noiembrie 2016, ora 20:00, la cinematograful Florin Piersic, loc de referință pentru iubitorii de film clujeni.

Evenimentul include cele mai spectaculoase spoturi, campanii sociale și povestiri cu final neașteptat.

„Devoratorii” vor avea acces si la producții care vorbesc despre istoria publicității dea lungul timpului. Cinemateca Jean Marie Boursicot va livra, ca și în anii precedenți, din arhiva proprie, spoturi de colecție pe care nici măcar spațiul generos al internetului nu le regăsește.

Întreaga seară va fi împărțită în 4 calupuri, pauzele pentru dezmorțire fiind punctate de umorul lui Nicu Bendea, iar holul cinematografului va fi amenajat și el ca un cinematograf cu ecran mare pentru proiecție, dar și mese, scaune, baruri, etc.

Biletele sunt puse, în vânzare, la birourile Diesel Events, la casieria cinematografului „Florin Piersic” și online, pe eventim.ro si biletmaster.ro, dieselevents.ro.

Prețurile biletelor:

Cat 1: 49 lei
Cat 2: 59 lei
Cat 3: 68 lei
Cat 4: 79 lei
Cat 5: 98 lei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.