Comentariul unei doamne nelipsite de la UNTOLD, narat de celebrul actor Morgan Freeman! VIDEO

O clujeană în pragul pensionării, fană UNTOLD şi mama unui tânăr DJ, a lăsat un comentariu pozitiv pe pagina oficială UNTOLD în data de 8 august, în care și-a exprimat aprecierea despre festival și a spus că nu lipsit nicio seară din 12 a celor trei ediţii, fiind apreciat de sute de persoane.

La invitația Visa, actorul Morgan Freeman a narat, în engleză, în stilu-i caracteristic, comentariul doamnei Carmen Stănescu, dând naştere unui viral de senzaţie.

„Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nici o noapte de la UNTOLD din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am dus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţiile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar, nu pot scrie multe, decât: MULŢUMESC din tot sufletul familiei mele”, a scris doamna în 8 august.

VIDEO

Ediţia a 3-a a festivalului UNTOLD a avut loc în perioada 3-6 august 2017, la Cluj-Napoca, şi a adunat peste 300.000 de participanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.