Compania VE Interactive și-a lansat oficial ultimul centru de dezvoltare în Cluj-Napoca

VE InteractiveCu peste 80 de persoane deja angajate și instruite, această ultimă deschidere aduce echipa de dezvoltare Ve, câștigător a premii de renume global, la un număr total de 240 dezvoltatori, cu birouri situate în Londra, Paris, Bilbao și Cluj.

Echipa de dezvoltare din Cluj se va concentra pe inovatiile captivante Ve din zona BIG DATA, si in portofoliu de proiecte speciale in retail B2C si turism online.

VE a ales Clujul pentru a fi cel de-al 4-lea centru de dezvoltare a tehnologiei, datorita reputatiei orasului pentru educatia de clasa mondiala in domeniul tehnologiei, cele 11 universitati ale sale si investitiile fara precedent in tehnologie ale statului roman.

„Ve este un campion de inovatie si ambitie, si Clujul reprezinta aceste valori fundamentale ca oras. Cand am selectat cu atentie locul in care ne-am amplasa hub-urile noastre de tehnologie, aceste calitati valoroase au fost ceea ce ne-a atras la Cluj. Pasiunea si aptitudinile fortei de munca de aici fiind deja renumite”, Raul Martinez, CTO, Ve.

Varful de lance in recrutarea echipei de dezvolatatori talentati este Cristian Cazan, Director de Dezvoltare, care aduce mai mult de 15 ani de experienta in dezvoltare de software si top-management. Cristian s-a alaturat Ve de la Endava, unde a fost Delivery Manager si Head of Development, pozitii in care a castigat experienta in managmentul si dezvoltarea a peste 160 de profesionisti in IT din multiple locatii. In pozitia sa in cadrul Ve, Cristian este responsabil pentru identificarea talentelor, atragerea si conducerea celor peste 80 de profesionisti talentati, ajutand Ve sa-si conteste status quo in lumea digitala si sa devina unul dintre gigantii tech ai Clujului.

Ve Interactive este o companie tehnologica multi-premiata, care ofera o suita de aplicatii prin intermediul platformei VePlatform. Aplicatiile au scopul de a reduce abandonul cosului de cumparaturi, de a creste implicarea clientilor, de a minimiza abandonul site-urilor si de a spori conversiile.

Monitorizand tranzactii in valoare de miliarde de lire in fiecare zi, seturile de date ale companiei ofera perspective de neegalat in activitatea clientului, in timp ce fiecare aplicatie livreaza continut foarte bine orientat catre client bazandu-se pe activitatea si profilul lor de cumparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.