Competitie internationala de tenis pentru juniori, in acest weekend, la Baza Sportiva Winners din Parcul Rozelor

Turneul international destinat juniorilor AEGON European Summer Cups debuteaya sambata, 1 iulie, la Baza Sportiva Winners Sports Club, eveniment sub egida Tennis Europe, iar la întrecere vor participa echipele naționale U14 (sub 14 ani, n.a.), de băieți, din România, Estonia, Olanda, Polonia, Serbia și Elvetia.

De asemenea, în primele zile se joacă un tur de calificare pentru a completa tabloul de opt echipe. Ultimele două locuri, pentru tabloul principal, și le vor disputa Belarus, Bulgaria, Muntenegru și Germania. European Summer Cups este o competiție care se dispută concomitent în patru orașe, la Veska (în Cehia), Royan (Franța), Murcia (Spania) și Cluj-Napoca.

Echipele clasate pe primele două locuri, din fiecare dintre cele patru turnee, vor participa ulterior la un turneu final, unde își vor disputa trofeul pus în joc de Tennis Europe.

Anul trecut turneul final a avut loc la Murcia și a fost cîștigat de naționala Italiei, într-o finală cu Franța. România s-a clasat atunci pe locul 5 la turneul final din 2016, după ce a învins Rusia și Slovacia în meciurile pentru locurile 5-8.

In 2016, din echipa României făceau parte David Nicholas Ionel, Radu Mihai Papoe și Sebastian Gima.

Turneul se incheie marti, 4 iulie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.