Computer tomograf de peste 1 milion de lei, achiziționat pentru Spitalul Câmpia Turzii

Computerul tomograf achiziționat de Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii este funcțional începând cu ziua de luni, 26 aprilie a.c., după ce, în prealabil, au fost obținute toate autorizațiile necesare de funcționare.

Echipamentul de înaltă performanță cumpărat de forul administrativ județean și livrat la finalul anului trecut are o valoare de 1.113.840 de lei, banii fiind alocați integral din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj. Acesta a intrat în dotarea Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al instituției spitalicești din Câmpia Turzii.

Noua facilitate medicală pusă la dispoziția clujenilor este rezultatul parteneriatului sustenabil al forului administrativ județean cu Primăria municipiului Câmpia Turzii și al bunei relații de colaborare a președintelui Consiliului Județean, Alin Tișe, cu primarul Dorin Lojigan.

Intenția Consiliului Județean Cluj este ca, în limita fondurilor disponibile, să continue să susțină financiar unitățile sanitare publice din județ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.