Comuna Marisel sub nameti, oamenii sunt blocati in case. „Salvarea nu poate veni in niciun caz”

Localnicii din comuna clujeană Mărişel sunt blocaţi în case de nămeţi din cauza ninsorilor din ultimele zile. Oamenii dau vina pe autorităţi şi spun că nu intervin corespunzător atunci când ninge.

drum blocat iarna

„Situaţia e foarte critică, de la Copcea şi până la Măguriţă drumul e înfundat. Cei de la drumuri au venit şi şi-au bătut joc de noi. Au trecut cu tractorul dar nu au lăsat lama jos, nu au deszăpezit. Trebuie să ne ducem copiii la şcoală cu tractoarele. Salvarea nu poate veni, în niciun caz, avem bătrâni aici care poate au nevoie. Avem provizii, ne-am făcut din toamnă, avem şi magazine la 2-3 kilometri, dar numai pe jos putem merge. Cu primarul n-am vorbit, doar cu viceprimarul, dar nu a ştiut să ne spună când vine cineva. De cinci ani de zile tot aşa se întâmplă, ne descurcăm cum putem, cu sania, cu tractoarele”, a povestit Ardelean Purcel, un locuitor din comună, ciata de citynews.ro.

In replica, autorităţile spun că, acolo unde au fost solicitate, au intervenit. Oamenii care sunt blocaţi de nămeţi în unele zone ale comunei trebuie să se adreseze Primăriei pentru a rezolva problema, a precizat directorul Regiei Autonome a Drumurilor Judeţene Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.