Conceicao, pragmatic după victoria CFR-ului cu FCSB: „Primul loc e important pentru noi, ne motivează, dar campionatul va începe în play-off „

Campioana CFR Cluj a câştigat cu scorul de 2-0 derby-ul campionatului cu FCSB şi s-a distanţat la şase puncte în fruntea Ligii I, cu cinci etape înainte de play-off.

Feroviarii clujeni au ajuns la 14 meciuri consecutive fără înfrângere și opt victorii la rând în deplasare cu tehnicianul portughez pe bancă. Conceicao a fost prudent şi pragmatic în declaraţii, susţinând că greul vine de-abia în play-off.

„Echipa a făcut un joc bun. Asta e munca jucătorilor. Am vorbit de luna trecută că jucătorii fac antrenamente foarte bune, concentraţi, cu ambiţie. Am câştigat, am meritat să câştigăm, dar avem un drum lung. Campionatul va începe în play-off, nu în campionatul regulat. Primul loc e important pentru noi, ne motivează, ne dă încredere, e bine pentru jucători. E important că plecăm în vacanţă liniştiţi, am făcut o performanţă bună pentru club, pentru noi. E un viitor greu. Toate echipele în iarnă vor face achiziţii”, a spus Antonio Conceicao la DigiSport.

Pentru CFR Cluj urmează pauza competițională, campionatul Ligii 1 urmând să se reia în luna februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.