Concert aniversar 1 an de SELF-ISH & Friends, sâmbătă, în Cotton Club

Proiectul Self-ish a luat nastere oficial in luna mai a anului 2014, derivat din proiectul acustic Acoustica. In urma numeroaselor reprezentatii a acestui proiect acoustic, Teo, Andi si Ove si-au dat seama in scurt timp ca viziunea lor asupra muzicii este pe aceeasi lungime de unda si mai mult decat atat vroiau ca sunetul acoustic sa devina mai zgomotos.

self-ish and friends

De acolo totul s-a miscat destul de repede si cei 3 au trecut in sala de repetitii alaturi de instrumente electrice dand un nou vibe pieselor cu care publicul era deja invatat. In decembrie 2014 trupei se alatura cel de-al doilea chitarist in persoana lui Adi Petrisor. Acesta prinde repede vibe-ul trupei si doar dupa cateva repetitii lucrurile incep sa prinda forma tot mai bine. Stilul trupei este bazat pe o muzica rock. Playlistul trupei este unul variat tocmai pentru ca nu se axeaza pe un public nisat ci tuturor. De la britpop la rock classic, de la hard rock la pop, de la dance si alternativ metal la hip hop, totul intr-un ambalaj marca Self-ish, plin de „egoism”.

Concertul de 1 an va avea loc sâmbătă, 2 mai, în Cotton Club (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 35-37), începând cu ora 20:30.

Membrii trupei:
Teodora Neagu – voce
Andi Oltean – chitară
Adrian Petrisor – chitară
Ovidiu Crisan – tobe

Prieteni:
Adrian Lowb Times Of Need – bass
Marcel Popa – voce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.