Concert caritabil de muzică populară, la Casa de Cultură a Studenților. Banii vor fi donați secției de chirurgie pedriatică a spitalului Marie Curie din București

Ansamblul folcloric Dor Transilvan al Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca organizează duminică, 29 decembrie, un spectacol festiv de Anul Nou

Evenimentul va avea loc cu participarea invitaților Veta Biriș, Aurel Tămaș, Ina Todoran, Sebastian Stan, Iulia Bucur Roman, Nicolae Turcu și a grupului Muguri de Folclor.

Spectacolul se organizează pentru o strângere de fonduri direcționată către secția de chirurgie pedriatică a Spitalului Marie Curie din București.

Asociația Dăruiește Viață a ridicat o nouă clădire în care se va muta o parte din vechiul spital și va demara în curînd lucrările la o a doua clădire pentru restul secțiilor. Acum la final de an, locuitorii Clujului și firmele pot ajuta acest proiect.

Membrii ansamblului folcloric Dor Transilvan doresc să spijine proiectul asociației și vor susține două spectacole în acest scop. Toți cei care doresc să doneze pentru acest proiect sunt invitați la Casa Studenților din Cluj-Napoca, duminică 29 decembrie, ora 15:00, să o facă cu prilejul spectacolului festiv de Anul Nou”, a menționat directorul artistic al ansamblului, Tiberiu Groza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.