Concursul de discursuri internaţionale şi evaluări Toastmasters Cluj ARIA H3

Toastmasters Cluj vă invită sâmbătă, 28 martie 2015, la Concursul de discursuri internaţionale şi evaluări ARIA H3.

Cluj Napoca găzduiește faza pe Aria H3 a concursului, astfel aici se vor întrece membri cluburilor Toastmasters din Cluj, Iași, Suceava și Botoșani. Cei mai buni vorbitori din Toastmasters Cluj, Office Depot SSC Toastmasters, Suceava Toastmasters, Toastmasters Botoșani și Toastmasters Iași fac un pas în faţă pentru o experienţă inedită de vorbit în public, într-o atmosferă de concurs. 30 de concurenţi sunt gata pentru patru probe de foc: discursuri pregătite şi de evaluări, ambele în limbile română şi engleză.

Primii 2 clasați la fiecare secțiune trec în faza următoare a competiţiei, Etapa Națională. Câștigătorii la secțiunea de discursuri internaționale în limba engleză îşi continuă drumul către Las Vegas! Este locul în care se va desfășura concursul internaţional de vorbit în public.

Vă aşteptăm cu bucurie alături de noi și cu alți invitați surpriză! Garantăm o sâmbătă relaxantă în care măiestria vorbitului în public se dezvăluie pe scena Toastmasters.

Concursul va avea la City Plaza, Cluj Napoca (Strada Sindicatelor 9-13), începând cu ora 10.00. Intrarea este 30 RON (Coffee Break inclus).

Toastmasters International este o organizație non-profit care încurajează membrii să învețe prin prezentarea de discursuri și dezvoltarea abilităților de leadership într-o atmosferă prietenoasă. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent mai mult de 290.000 de membri, în peste 14.000 de cluburi în 122 de ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.