Condamnare definitiva pentru agresorul tatalui lui Serban Huidu! Vi se pare corect?

În timp ce Şerban Huidu este inca liber, deşi accidentul produs de el a luat trei vieţi, agresorul tatălui vedetei a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de puşcărie pentru mult mai puţin. Judecătorii l-au găsit vinovat pe fostul jandarm pentru că l-a lovit cu o halbă în cap pe tatăl lui Huidu. Sentinţa este definitivă, potrivit România TV.

agresorul lui florin huidu, tatal lui serban huidu
Agresorul lui Florin Huidu

Agresorul lui Florin Huidu a fost condamnat marţi, de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), la şase ani şi patru luni de închisoare. Fostul jandarm a fost condamnat după ce l-a atacat pe tatăl lui Şerban Huidu chiar în barul său, supărat că i-a cerut să achite consumaţia. Adrian Ştefan Constantin i-a atacat pe Florin Huidu şi pe soţia acestuia, le-a spart o halbă în cap si l-a tăiat pe faţă pe tatăl realizatorului.

În plus, pentru faptele sale, agresorul trebuie să plătească pentru tatăl lui Şerban Huidu 25.000 de euro daune morale şi 10.000 de lei daune materiale. De asemenea, el va trebui sa-i achite si mamei acestuia, Bianca Huidu, echivalentul in lei a sumei de 5.000 de euro, reprezentand morale, si 5.000 de lei daune materiale.

Incidentul a avut loc anul trecut, chiar la intrarea în bar, pe terasă. Un client, beat, l-a atacat pe tatăl vedetei TV cu o halbă de bere. Incidentul s-a soldat doar cu zgârieturi pentru Florin Huidu, dar acesta l-a dat în judecată pe agresor.

Agresorul este un jandarm, care a susţinut că nu a încercat să-i omoare, ci doar a fost nemulţumit de modul în care a fost servit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.