Consiliul Județean Cluj investește 2.400.000 lei în spațiile de cazare pentru pacienții Spitalului de Copii

Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul în valoare de 2.470.000 de lei având ca obiect serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice la clădirile secției Pediatrie II, corpurile C1 și C2 din cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Această nouă investiție din fonduri europene va contribui atât la reducerea costurilor cât și la oferirea unor condiții de cazare cât mai bune pentru micuții pacienți și pentru părinții acestora„, a declarat Alin Tișe, președinte CJ Cluj.

Conform contractului, societatea va elabora documentația tehnică de autorizare a executării lucrărilor (D.T.A.C.), proiectul tehnic de execuție și va asigura asistența tehnică până la recepția finală a lucrărilor.

De asemenea, aceasta va executa lucrările de construcții și instalații pentru creșterea eficienței energetice a corpurilor C1 și C2 ale secției Pediatrie II din cadrul unității sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.