Consiliul Județean a finalizat asfaltarea ultimului sector de pe drumul județean 108C, pe direcția DN 1 – Ardeova – Mănăstireni

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat asfaltarea ultimului sector de pe drumul judeţean DJ 108C, între joncţiunea cu drumul naţional DN 1 şi localitatea Ardeova. Derulată ca parte a programului anual de întreținere a drumurilor județene, lucrarea a avut drept principal obiectiv îmbunătățirea infrastructurii rutiere a acestui sector de drum și asigurarea unei circulații în condiții de siguranță.

Anterior, Consiliul Județean Cluj a mai asfaltat alte două sectoare ale acestui drum, respectiv tronsonul în lungime de 5,7 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 28+050 și 33+750 și, în continuarea acestuia, tronsonul dintre localităţile Ardeova şi Mănăstireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050.

Pentru completa finalizare a proiectului urmează a mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor, de curăţare a şanţurilor şi rigolelor precum şi de desfundare a podeţelor.

Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii acestui drum judeţean contribuie la asigurarea unei legături facile şi rapide între drumurile naţionale DN1 şi DN1R, înlesnind, totodată, traficul rutier spre zonele turistice din Munţii Apuseni pe direcţiile Fântânele – Beliş şi Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.