Continuă valul de caniculă la Cluj. Temperatura ar putea urca la 38 de grade astăzi

CODUL galben de caniculă persistă și astăzi la Cluj și este valabil până joi seara, fiind așteptate inclusiv furtuni în acest interval. 

„Valul de căldură va persista, local va fi caniculă, iar disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.Valul de căldură va persista, local va fi caniculă, iar disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități”, se arată în avertizarea emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Codul galben de caniculă rămâne valabil până joi la ora 22.00, iar maxima va ajunge joi la 34 de grade Celsius la Cluj, însă temperatura resimțită va fi de 38 de grade.

Șansele de ploaie sunt de 40%, fiind așteptate chiar și furtuni cu descărcări electrice. Cerul va fi prodominant înnorat, norii acoperind cerul în proporție de 53%.

Noaptea aduce furtuni în unele zone, minima coborând până la 19 grade. Cerul va fi acoperit de nori aproape în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.