Coregraful Innei si al lui Alex Velea, Emil Rengle, a poposit pentru o zi la Transilvania Dance Center

emil la Cluj

Cel mai cunoscut coregraf din showbiz-ul național, cunoscut și la nivel internațional, Emil Rengle, a susținut miercuri, 24 iulie la Transilvania Dance Center Cluj, workshopul „The Power to be Successful”, ce face parte din turneul sau național. Turneul este organizat de Moty Dance Studio București și pe lângă vizita la Cluj, acesta a poposit la Oradea- 22 iulie și urmează să fie susținut la Iași- 27 iulie și la București – 30 iulie.

Evenimentul a adus un concept nou de workshop în România, împletind dezvoltarea personală și psihologică a dansatorilor, cu pregătirea fizică și artistică a acestora. Workshopul a pornit de la o introducere în arta dansului și a evoluat progresiv până la ultimul class, un class 100% de dans, ce a abordat ca stil, fusion stage choreo și street funk jazz.

In cadrul acestui workshop Emil Rengle a vorbit despre cariera sa de dansator, despre pașii spre succes pe marile scene de dans din lume, despre pregătirea mentală și fizică necesară unui dansator, despre inspirație creativă și despre evoluția lui în showbizul național și internațional. Coregraful nu a venit singur, ci însoțit de o echipă de 5 oameni care și-au prezentat poveștile de viață, au explicat ce înseamnă să fi un om de succes din dorința de a motiva și a inspira tinerii dansatori clujeni.

„A fost o experiență unică, un workshop care ma inspirat atât de tare, încât acum sunt 100% convinsă că pot realiza în viață exact ce îmi doresc, iar Emil este cel mai motivant exemplu”, a declarat Raluca Todea, o participanta la workshop-ul sustinut de Emil Rengle.

Emil Rengle și-a câștigat faima coregrafiind pentru: Baletul Pro Tv, Ina, Antonia, Alex Velea, Corina, Bamboo Miami Beach, XL Beach Club Dubai, International Dance Academy L.A. Astfel, Emil a devenit cunoscut atât pe plan național, cât și pe plan internațional, predând la școli de dans din: România, Ungaria, Spania, Switzerland, Dubai și L.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.